De beste kwaliteit en service in Amsterdam.

De beste kwaliteit en service in Amsterdam.


Kozijnen Amsterdam

Heb je een mooi pand in Amsterdam? Misschien wel op de gracht, in een prachtige oude buurt of een andere wijk in amsterdam. Waar je ook woont; de kans dat je kozijnen hebt is bijzonder groot. Deze kozijnen dienen regelmatig onderhouden te worden anders gaat de kwaliteit hard achteruit. Kozijnen in Amsterdam gaan doorgaans jaren mee. Het is niet zoals aan de kust waar zout het verf sneller aantast. Toch moeten kozijnen ook wel eens vervangen worden.

Woon jij in of rond Amsterdam en heb je nieuwe kozijnen nodig? Dan helpt Kwaliteits-kozijnen.nl je graag! Je kunt ons jouw kozijnen laten vervangen en wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking en betaalbare prijs.

Kosten van kozijnen in Amsterdam

Een kozijn in Amsterdam kost evenveel als ergens anders in Nederland. Voor het vervangen kunnen de kosten echter nog wel eens uiteenlopen als je Amsterdam vergelijkt met steden buiten de randstad.  Waarom? Simpelweg omdat het duurder is om te parkeren en het duurder is om afval af te voeren. Kozijnen laten vervangen in Amsterdam is niet noodzakelijk duurder. Kwaliteits-kozijnen.nl hanteert volledig transparante prijzen en in iedere stad hetzelfde, ook in Amsterdam!

Kozijnen in een stad met veel historie

Amsterdam is een prachtige stad met rijke historie. Dat is onder andere te zien aan de vele monumentale gebouwen. Denk eens aan de grachtenpanden, de Amsterdamse school en al die prachtige gevels. Dat blijft niet zomaar behouden. Daarom is het belangrijk regelmatig de kozijnen na te lopen en tijdig onderhoud te plegen. In sommige gevallen moeten de kozijnen vanwege ouderdom of slecht onderhoud toch vervangen worden. Dan staan wij voor je klaar. Kwaliteits-kozijnen.nl is in staat de kozijnen precies in de stijl van het huis te maken. Zo ziet je huis er weer fraai uit en blijft het karakter behouden!

Onze expertises


Materialen

  • Houten kozijnen
  • Kunststof kozijnen
  • Aluminium kozijnen

Ramen

  • Draairaam
  • Kiepraam
  • Draai-kiepraam

Deuren

  • Buitendeuren
  • Binnendeuren
  • Schuifpuien
  • Openslaande deuren

Waarom Kwaliteits-kozijnen.nl?

Bespaar tijd

Binnen 1 minuut een prijs voor jouw kozijnen.

Bespaar moeite

Kozijnen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Kies kwaliteit

Kwaliteits-kozijnen.nl garandeert topresultaat.

WaaromKwaliteits-kozijnen.nl?

Bespaar tijd

Binnen 1 minuut een prijs voor jouw kozijnen.

Bespaar moeite

Kozijnen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Kies kwaliteit

Kwaliteits-kozijnen.nl garandeert topresultaat.

Wat kosten kozijnen in Amsterdam?


Kwaliteit is een keuze. De mate van kwaliteit bepaald de gevoelswaarde van het eindproduct. Helemaal bij kozijnen. Waar de één al blij is met een eenvoudig kozijn vindt de ander juist dat dit het huis afmaakt. Dan ligt er een belangrijke rol voor de kozijnen. Hoe jij er ook tegenaan kijkt: bij Kwaliteits-kozijnen.nl is de klant koning en gaan wij tot het uiterste om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Vertrouw je ons niet op ons woord? Bekijk dan hier wat onze klanten over ons zeggen bij de reviews.

Soort kozijnen prijs
Houten kozijnen per m2 800 tot 1000 euro
Kunststof kozijnen per m2 750 tot 900 euro
Aluminium kozijnen per m2 900 tot 1150 euro
Soort kozijnen Prijs 60×60 Glas Totaal
Houten kozijnen per m2 150,- 40,- 190 euro
Kunstof kozijnen per m2 175,- 40,- 215 euro
Aluminium kozijnen per m2 185,- 40,- 225 euro